Όσοι δεν μπορείτε… σπίτια σας.

Δεν είναι τυχαίος ο τίτλος του άρθρου…

Κάθε χρόνο ξεκινάμε και ελπίζουμε να δούμε άλλον ΑΡΗ. Κάθε χρόνο, αυτή την περίοδο, λέμε πάμε παρακάτω, να ξεπεράσουμε τις παθογένειες των προηγούμενων ετών. Κάθε χρόνο λέμε να στηρίξουμε την ομάδα, όπως μπορεί ο καθένας από εμάς. Και κάθε χρόνο: στο ίδιο έργο θεατές.

Φέτος η χρονιά άρχισε ιδανικά. Μετά από χρόνια η ομάδα επανήλθε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο κόσμος του ΑΡΗ ήταν έτοιμος να ακολουθήσει την ομάδα σε εκδρομές. Μετά από ένα καλό ξεκίνημα και την πρόκριση μέσα στην Κύπρο, ήρθε ο αποκλεισμός από τη Molde. Στη συνέχεια, ήρθε η ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Χαριλάου και τώρα η ήττα από μια ομάδα που κάνει τα πρώτα της βήματα στη Super League. Και σαν μην έφτανε όλο αυτό, ήρθε και η παραίτηση προπονητή για να ολοκληρωθεί "το έργο".

Αυτό που μάλλον δεν έχει γίνει σαφές σε ΟΛΟΥΣ, είναι ότι ο κόσμος του ΑΡΗ δεν αντέχει άλλο παθογένειες, λεονταρισμους, υποσχέσεις και αναβολές. Δεν είναι μαθημενος ο λαός μας σε τέτοιες συμπεριφορές και πολύ καλά κάνει. Δεν μπορεί ο φίλαθλος του ΑΡΗ να περιμένει συνέχεια, να στηρίζει συνέχεια και στο τέλος να απογοητεύεται.

Ήρθε ο καιρός για έργα! Τα λόγια τελείωσαν.

Κάντε τον ΑΡΗ μεγάλο πάλι τώρα. Όσοι δεν μπορείτε… σπίτια σας.