Ως πότε παλικάρια…

Σε μια χρόνια που άρχισε με ιδανικό τρόπο, η ομάδα δείχνει να μην μπορεί το αυτονόητο: Νίκη στην έδρα της.

Πέρασε αρκετός καιρός από το ιδανικό ξεκίνημα του ΑΡΗ κατά την επιστροφή της ομάδας στη Super League, όταν κατάφερε να πάρει 3 νίκες σερί. Έκτοτε, η αποτυχία διαδέχθηκε τον ενθουσιασμό. Αν εξαιρέσει κάνεις ορισμένες καλές εμφανίσεις (όπως για παράδειγμα με τον Παναθηναϊκό), η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε λήθαργο. Τα πολλά λάθη, οι βεβιασμένες ενέργειες και η έλλειψη συγκέντρωσης αποτελούν πλέον τα κύρια χαρακτηριστικά του ΑΡΗ. Κάθε παιχνίδι χειρότερο από το προηγούμενο στα μάτια του κόσμου που στηρίζει την ομάδα.

Ως εδώ όμως. Αυτός ο κόσμος βαρέθηκε να είναι στο ίδιο έργο θεατής. Βαρέθηκε να πληρώνει εισιτήριο για να βλέπει ενα θέαμα, όπως αυτό που είδε το βράδυ του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό. Ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Ναι να στηριξουμε την ομάδα, αλλά και η ομάδα να μας προσφέρει το θέαμα που περιμένουμε.

Για ακόμη μία φορά ενα μεγάλο μπράβο στο ΛΑΟ του ΑΡΗ, που παρά της αντίξοες καιρικές συνθήκες και την αρνητική ψυχολογία βρέθηκε στο γήπεδο και έδωσε το δικό του τέμπο.

Ήρθε η ώρα αυτός ο κόσμος να πάρει αυτό που του αξίζει. Το νου σας!!!