Τα σενάρια συνεχίζονται…

Οι "έμπειροι δημοσιογράφοι" γνωστών site και εφημερίδων, συνεχίζουν την σεναριολογια σχετικά με το ρόστερ του ΑΡΗ για την επόμενη σεζόν.
Λογικό άλλωστε, από τη στιγμή που προσπαθούν να βγάλουν κανένα φράγκο γράφοντας αερολογιες σχετικά με επικείμενες μεταγραφές ή με αποχωρήσεις παικτών για προσωπικούς λόγους.
Από ότι φαίνεται η φετινή πορεία του ΑΡΗ έχει ενοχλήσει αρκετούς και για διάφορους λόγους. Άλλους γιατί έχασαν μια θέση στην Ευρώπη (ενώ κανονικά θα έπρεπε να αγωνίζονται σε άλλη κατηγορία αν ίσχυε για αυτούς ο νόμος,  όπως ίσχυσε στο παρελθόν για τον ΑΡΗ), άλλους γιατί είχαν βασική τους προτεραιότητα τον αφανισμό ενός ΛΑΟΥ με μεγάλη ιστορία (για να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα στην πόλη της Θεσσαλονίκης) και άλλους γιατί είναι άμεσα συνδεδεμένοι με γνωστούς "λαγούς" (οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολία να μιλήσουν την Ελληνική γλώσσα) για να εξυπηρετήσουν τα πολιτικά τους συμφέροντα (βλέπε τα κρυφά ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης για να βρεθεί "λύση" σε εθνικό θέμα).

Όλοι αυτοί λοιπόν δεν μπορούν να διαχειριστούν το γεγονός ότι ενώ ο ΑΡΗΣ απουσίαζε τα τελευταία χρόνια από την Α εθνική, έχει τη δυναμική να μεγαλουργήσει και να κάνει περήφανο τον κόσμο του και πάλι.
Είναι τουλάχιστον αστεία τα όσα γράφονται από κάποιους σχετικά με τα θέματα του ΑΡΗ. Υπάρχει όμως εξήγηση. Δεν επιθυμούν να έχουν απέναντι τους έναν ισχυρό σύλλογο με κόσμο στο πλευρό του. Αντιθέτως, τους βολεύει να έχουν απέναντι τους "ομάδες-γειτονιες" με 800 εισιτήρια μέσω όρο.
Δυστυχώς φίλοι μας τα πράγματα άλλαξαν. Ασχοληθείτε εσείς με τις γειτονιές και αφήστε το χτίσιμο του νέου ΑΡΗ στον ΛΑΟ του.

1+