Οι προκλήσεις συνεχίζονται

Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις που έχουν αποδεκτή τον κόσμο του ΑΡΗ.

Λίγες ημέρες μετα το άρθρο-διαμαρτυρια για τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων του ΑΡΗ στο γήπεδο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ήρθε η κλήση της Π.Α.Ε. απο τα τα αρμόδια όργανα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων.

Όσοι βρεθηκαμε την προηγούμενη Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης γίναμε μάρτυρες των προκλήσεων στον κόσμο του ΑΡΗ. Κλούβες να φράζουν τις εισόδους, κόσμο να βρίζει αγανακτισμένος μετα από αναμονή σχεδόν 2 ωρών και οπαδούς να φωνάζουν "μην απαντάτε στις προκλήσεις. Μην αναποδογυρισετε την κλούβα".

Έτσι και έγινε. Όλοι μπήκαμε στο γηπεδο, με τον τρόπο που μπήκαμε, χωρίς να δωθεί κανένα δικαίωμα να μας κατηγορήσουν για επεισόδια, παρόλη την ένταση που μας μετέφεραν.

Έχοντας λοιπόν την εντύπωση ότι κανείς δεν μπορεί μας προσάψει το παραμικρό, ακούμε προς μεγάλη μας έκπληξη ότι η Π.Α.Ε. Άρης θα πρέπει να καταβάλει χρηματικό πρόστιμο 15.000€ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Η παρωδία λοιπόν συνεχίζεται απο τα αρμόδια όργανα, τα οποία αντί να επαινέσουν τον ΛΑΟ του ΑΡΗ για την υπομονή και την ψυχραιμία που έδειξε κατά την προσέλευση στο γήπεδο, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα ( να θυμίσουμε ότι δεν άναψε ουτε ένας πυρσός), αποφάσισαν να τιμωρήσουν την Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Από ότι καταλαβαίνουμε μάλλον δεν επιθυμούμε τέτοιου είδους φιλάθλους στα ελληνικά γήπεδα. Προφανώς προτιμούμε αυτούς που πετούν μολότωφ στις κλούβες και στις περιουσίες των μεροκαματιαρηδων. Ίσως γιατί έτσι βολευει κάποιους, ίσως γιατί κάποιοι εκτελούν πίστα τις εντολές από πολιτικόοικονομικα κέντρα, ίσως γιατί δεν τους αρέσει να νοιώθουν την παρουσία μας κοντά τους.

Μέσα από όλα αυτά ενα μονο συμπέρασμα μπορεί να προκύψει: Οι προκλήσεις στον ΑΡΗ συνεχίζονται!

Ωστόσο κύριοι δεν θα σας περάσει. Είμαστε εδώ για να αναδειξουμε το σάπιο σύστημα που προσπαθητε να συντηρησετε με νύχια και με δόντια, προστατεύοντας χαλίφηδες και χαιδεμενα παιδιά του δικού σας συστηματος.