Πλήρωσε τα λάθη του

Σε ένα παιχνίδι του σίγουρα θέλει να ξεχάσει γρήγορα, ο Άρης πλήρωσε τα πολλά λάθη και έκανε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Από πλευράς ποιότητας το παιχνίδι ήταν μέτριο, με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την πλευρά τους οι Γιαννιώτες κατάφεραν να περιορίσουν την επιθετική δραστηριότητα του Άρη και να εκμεταλλευτούν τα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις.

Από τα 2 τελευταία παιχνίδια (με Λεβαδειακό και ΠΑΣ), θα μπορούσε να πει κανείς ότι η διακοπή του πρωταθλήματος δεν ευνόησε τον Άρη, καθώς το δημιουργικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα στις 2 πρώτες αγωνιστικές δείχνει να έχει ξεχαστεί.
Το θέμα τώρα είναι να μονταριστεί ξανά η ομάδα για τα 2 επόμενα παιχνίδια σε Τούμπα (για το κύππελο) και Βικελίδης (με τον Αστέρα).

Ο κόσμος του Άρη δεν έχει απαίτηση να δει θαύματα σε χρόνο μηδέν (μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας είναι στο ρόστερ 1-2 μήνες), αλλά σίγουρα θέλει να δει καλό ποδόσφαιρο και όπου μας βγάλει.

Δείτε τα highlights του αγώνα στους Ζωσιμάδες: