Νέα σεζόν, καινούριες προσδοκίες

Λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο κόσμος του ΑΡΗ ανυπομονεί να δει την ομάδα να κατακτά το πρώτο τρίποντο. Ο εντός έδρας αγώνας με τον Ο.Φ.Η. είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τον ΑΡΗ. Έχοντας αφήσει πίσω της την εποχή της μιζέριας, η ομάδα δείχνει έτοιμη να κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με τον λαό του ΑΡΗ να είναι στο πλευρό της. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που υπήρχε ανάλογο κλίμα, τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στην κερκίδα. Ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος, αρκεί βέβαια να φέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Europa League, η προσοχή όλων στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Ένα καλό ξεκίνημα είναι ιδανικό για να ανέβει η ψυχολογία των παικτών, καθώς το πρόσφατο αποτέλεσμα με τη Molde αδικεί τις προσπάθειες που έκαναν. Από την άλλη οι οπαδοί στηρίζουν την ομάδα και ευελπιστούν σε μια καλύτερη πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σίγουρα η περσινή σεζόν αποτέλεσε για τον Άρη μια πετυχημένη χρονιά, με την επιστροφή της ομάδας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από χρόνια. Ωστόσο, οι προσδοκίες φέτος είναι αυξημένες, καθώς και η ομάδα είναι πιο έτοιμη, και μεταγραφές έγιναν και ο κόσμος συσπειρώθηκε. Φέτος είναι μια καινούρια ευκαιρία να κάνει ομάδα ένα νέο ξεκίνημα με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία της στον ελληνικό χώρο.

Μένει να δούμε πως μπορεί ο ΑΡΗΣ να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις παρούσες συνθήκες και να απογειωθεί αγωνιστικά στο πρωτάθλημα που ξεκινά. Όσον αφορά το κύπελλο θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά μέχρις ότου αντιμετωπίσουμε τον πρώτο αντίπαλο.